Feesten, cadeaubonnen en natuurlijk onze afhaalservice…brasserie-1


Feesten, partijen en recepties

Wist u dat u buiten de openingstijden van de Brasserie ook feesten, partijen en recepties kunt geven? Wilt u bijvoorbeeld uw verjaardag vieren, een kraamfeest of een afscheidsreceptie geven? Voor elke gelegenheid bent u welkom bij Brasserie Veldt. Vraag ons of bel ons voor de mogelijkheden en maak een afspraak voor een arrangement op maat!

Openingstijden arrangementen:
Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag vanaf 19.00 uur.
Zaterdag vanaf 18.30 uur en zondag de hele dag.

 

Cadeaubonnen

Opzoek naar een leuk cadeau of wilt u iemand verrassen? Denkt u eens aan een Cadeaubon van Brasserie Veldt. Familie, vrienden en/of collega’s kunt u verrassen met een lekkere lunch of een heerlijke kop verse koffie. Een cadeaubon valt altijd in de smaak. Of het nu voor een verjaardag is, een zakelijk geschenk, of gewoon zomaar. De cadeaubon is verkrijgbaar vanaf € 7,50. Vraagt u ernaar bij een van onze medewerkers.

 

Afhaalservice

Haal uw (zaken)lunch voortaan af bij Brasserie Veldt. Maak uw keuze vanuit onze Menukaart en geef deze eenvoudig telefonisch door. Bestellen kan op werkdagen en op zaterdag tot 11.30 uur. Wij zorgen er dan voor dat uw lunch op de desgewenst tijd klaar staat om mee te nemen.

Heeft u geen tijd of zin om te koken? Ook voor de avondhap kunt u bij ons bestellen. Maak een keuze uit onze hoofdgerechten en in de winter uit onze overheerlijke stamppotten. Bestellen kan op werkdagen en op zaterdag.
Maandag en dinsdag bestellen tot 17:30 uur en afhalen tot 18:00 uur.
Woensdag en donderdag bestellen tot 18:30 uur en afhalen tot 19:00 uur.
Vrijdag bestellen tot 19:30 uur en afhalen tot 20:00 uur.
Zaterdag bestellen tot 17:00 uur en afhalen tot 17:30 uur.

Bij de afhaalservice krijgt u 10% korting op de lunch en de avondhap!

Tot gauw bij Brasserie Veldt!